Навијачи, подржите девојке у борби за трофеј!

122

ККЖ Црвена звезда на путу је да оствари још један велики резултат, након освајања Купа, и у своје витрине донесе дуго ишчекивани трофеј освајача домаћег првенства

Црвено-беле девојке бележе сјајне резултате ове сезоне, освојиле су Куп победом у финалу против екипе Врбас Медела, и нову борбу за трофеј започињу деветог априла, када их у финалној серији очекује екипа „Радивој Кораћ“ из Београда.

Колико ће серија бити тешка говори податак да је екипа „Радивој Кораћ“ била једини непоражени тим у регуларном делу такмићења, који су окончали са 22 победе из исто толико мечева.

Кошаркашице Црвене звезде одличним играма у полуфиналној серији савладале су са 2:0 екипу Врбас Медела и предвођене феноменалном Наташом Ковачевић имаће прилику да у финалу освоје трофеј на који ККЖ Црвена звезда чека још од 2004. године.

Да би успеле у свом циљу биће им преко потребна подршка навијача која би им дала одговарајућу енергију и „ветар у леда“ у историјским мечевима који се налазе испред црвено-белих девојака, стога још једном апелујемо на све навијаче да стану уз Звездине девојке и заједничким снагама им омогуће да упишу своја имена у историју ККЖ Црвена звезда.

Старт финалне серије заказан је за 9. април са почетком од 21 сат у СЦ „Шумице“.

Претходни текстНаташи Ковачевић велико признање у Риминију
Следећи текстШкола бициклизма Црвене звезде