Наташи Ковачевић велико признање у Риминију

67

Кошаркашица Црвене звезде и херој женског светског спорта, Наташа Ковачевић, била је гост агенције која је заступа у каријери, „Интерперформансис“, а на мечу локалног италијанског клуба „Римини крабс“ добила је огромно признање

Хероина српског спорта добитница је Плакете италијанског града Риминија коју је добила на полувремену дерби меча треће италијанске лиге измеду „Римини крабса“ и „Сантмарканђела“.

Наташа је била гост директора компаније „Интерперформансис“, Лућана Капикјонија, који је дочек организовао заједно са менаџером Бојаном Тањевићем.

Након преподневног боравка у Сан Марину, кошаркашица Звезде била је специјалан гост на мечу у граду Риминију. На полувремену дерби меча, Наташа је на велико одушевљење свих присутних у дворани, од градоначелника Риминија, Андрее Гназија, добила Плакету града а од домаћег тима на поклон је добила лопту и мајицу са њиховим потписима.

Српска кошаркашица имала је само речи хвале за сјајан дочек који су јој приредили људи из компаније и града Риминија, и додала да је изузетно задовољна радом њене фондације:

Хвала на топлом дочеку, на лепим тренуцима у Сан Марину и Риминију. Било је заиста прелепо и корисно. Моја Фондација је окренута младима у спорту и пуно ми је срце кад видим здраву спортску средину, љубитеље кошарке и спорта који долазе на мечеве искључиво због спорта.

Као одговор на сјајан гест Италијана, Наташа је Капикјонију поклонила реплику српског дреса са Првог светског првенства у Монтевидеу 1930. године са бројем 7 и натписом „Лаки“.

Колико је Наташа заиста инспирација многима и колико је цењена у земљама широм света, показује и податак да је током боравка у великим компанијама „Техноџим“ у Ћезени и „Изокинетик“ у Болоњи дочекана као светска звезда пред којом су се поклонили и њихови генерални директори.

Претходни текст„Звездаши питају“ – Луис Ибањез
Следећи текстНавијачи, подржите девојке у борби за трофеј!