15. Меморијални турнир „Миодраг Шишић – Шиле“

103

У суботу 26. и недељу 27. марта, одржаће се 15. по реду традиционални дечији међународни турнир у хокеју на леду “Миодраг Шишић – Шиле 2016”.

Ове године учествује 9 клубова (20 екипе) из Словеније, Хрватске, Бугарске и Србије, а преко 250 дечака и девојчица, дружиће се, смејаће се и наравно играти најбржу колективну игру на свету у леденој дворани хале Пионир. Турнир почиње у суботу 26. марта у 9 часова, а церемонија отварања спортске манифестације заказана је за 14 сати.

Клубови учесници:
ХК Олимпија (Словенија)
КХЛ Загреб (Хрватска)
ХК НСА (Бугарска)
ХК Сербијан грлс (Србија)
ХК Спартак (Србија)
СКХЛ Црвена звезда (Србија)
ХК Партизан (Србија)
ХК Ред Тим (Србија)
ХК НС Старс (Србија)

Турнир се завршава у недељу дефилеом свих учесника турнира и доделом медаља и поклона која је на програму од 15 часова. На церемонији затварања турнира, “малим оклопницима” захвалиће се на учешћу министар омладине и спорта господин Вања Удовичић.

Распоред турнира:
Субота 26.03.2016.
Почетак турнира у 9:00 – завршетак првог дана турнира у 18:10
Церемонија отварање турнира заказана је у 14:00 часова.

Недеља 27.03.2016.
Почетак турнира 10:00
Церемонија свечаног затварања турнира је заказана за 15:00 часова
На турниру биће одиграно укупно 87 утакмица

Позивамо све мале суграђане да са својим родитељима посете ледену дворану “СРЦ Ташмајдан”, и буду део веселе и позитивне атмосфере коју организује хокејашки клуб Црвена звезда И Секретаријат за спорт и омладину града Београда.

У припреми и реализацији турнира помогли су: Министарство омладине и спорта Републике Србије, Секретаријат за спорт и омладину града Београда и Туристичка организација града Београда.

Претходни текст„Фудбал за пријатељство“, четврти пут
Следећи текстДраган Младеновић у посети Ливерпулу