Последње коло АБА лиге, у Београд стиже Крка

55

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у последњем колу регуларног дела АБА лиге ј.т.д. у дворани “Александар Николић” дочекују екипу Крке из Новог Места, у понедељак 7. марта, с почетком у 18 часова.

Након тешког меча који су одиграли у Истанбулу против Фенербахчеа, изабраници тренера Радоњића окрећу се последњем, 26. колу регуларног дела такмичења у АБА лиги ј.т.д., и екипи Крке.

Овај меч је изузетно важан за црвено – беле јер победа доноси друго место на табели и предност домаћег терена у плејофу.

У првом делу сезоне, у Новом Месту, Звезда је славила резултатом 71:65, а у том мечу се највише истакао плеј Београђана, Стефан Јовић, који је остварио дабл – дабл, 13 поена, 11 асистенција.

Своја очекивања пред овај изузетно важан меч, изнео је тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић:

„Улазимо у последње коло овогодишњег регуларног изадања Аба такмичења, које је за нас од првог дана било са доста дешавања, припремни период са доста проблема, почетак у АБА лиги такође,повреде на старту и то озбиљне. Након тога одласци играча, доласци, у свим тим дешавањима било је потребно да најквалитетније могуће одреагујемо и држимо стабилност у резултатском смислу, што није било ни мало лако, с обзиром да је после првих пет кола почела и Евролига, и да је морало на два фронта да се да све од себе, да будемо довољно квалитетни. Како је време одмицало, екипа се стабилизовала, остали смо у врху, али није било ни мало једноставно. Дошли смо у позицију да играмо за друго место са Крком, долазе да нас изненаде, јер се боре за опстанак. Знате да сви играмо у исто време, осим две утакмице које су у другим терминима, и не знам зашто је то тако. Враћамо се у дворану „Александар Николић”, први тренинг ћемо одрадити у понедељак ујутру, али свакако врло важан меч за нас. Радује податак да је здравствени билтен врло добар. Ово је веома важан моменат за нас, следи нам серија Евролигашких мечева, и у сваком желимо да направимо што бољи резултат.”

Позивамо навијаче црвено – белих да испуне дворану „Александар Николић”, и пруже преко потребну подршку екипи у борби за друго место на табели регионалног такмичења, а пред серију веома јаких утакмица које ће одиграти током марта.

Продаја карата за ову утакмицу обављаће се осим у пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајни хале „Александар Николић“ до почетка меча у 18 сати.

Претходни текстУспешан почетак сезоне црвено-белих
Следећи текстБез Плавшића на Нови Пазар