Црвено-бели викенд у знаку Борише Симанића

76

Претходни викенд обележиле су победе сениора и јуниора, фантастична партија Борише Симанића у дуелу са вршњацима из Ниша, порази сениорки у Нишу, и развојног тима у Новом Саду у утакмици КЛС.

Сениори КК Црвена звезда Телеком победили су Игокеу у Лакташима 74:54 и тако наставили борбу за друго место у АБА лиги јтд, истовремено у доброј атмосфери и комплетни дочекују екипу Цедевите у 7.колу Евролиге.

 У препуној дворани у Лакташима, и уз велику подршку навијача из Републике Српске, екипа Дејана Радоњића предвођена Симоновићем и Милером лако је пребродила неугодно гостовање У наредном колу, у недељу, црвено-бели дочекују Сутјеску од 17 часова у дворани „Пионир”.

У сенци важне утакмице сениора, протекла је фантастична партија Борише Симанића у победи јуниорског тима КК Црвена звезда Телеком против вршњака из КК „НИБАК” из Ниша.

Црвено-бели су у мечу 14.кола јуниорске лиге славили са 81:57 уз 21 поен Ћоровића и 13 поена Петра Ребића, али је меч у дворани „Баскет Цитy” обележио Бориша Симанић који је умало забележио „трип-дабл” са 13 поена, 17 скокова и 8 блокада.

Екипа ФМП-а изгубила је у Новом Саду од Војводине са 84:79, али и поред тек другог пораза у КЛС лиги, тим Слободана Клипе је убедљиво први на табели са скором 17-2, после 19 мечева у домаћој лиги. Меч у Новом Саду обиловао је нервозом, техничким грешкама, а у центру пажње био је судија Марко Јурас…

У четвртак 04.02.2016. сениорке ККЖ Црвене звезде су изгубиле на гостовању Студенту из Ниша. Следећу утакмицу играју на домаћем терену у дворани „Баскет Цитy“ са екипом Вршац Сwисслион у среду 10.02.2016. Утакмица почиње у 19 часова.

Јуниорски и кадетски тимови ККЖ Црвена звезда нису играле овог викенда. Кадеткиње први наредни испит имају 13-14.фебруара против Студента из НИша.

Претходни текстДоминација Звездиних екипа и Анђеле Костић
Следећи текстДоналд и Ле Талек, тандем за велика дела