Црвено-беле одбраниле трофеј, Себићу злато

81

Другог дана Финала Купа ССС које је одржано у Новом Саду наши стрелци су остварили одличне резултате. Сениорке су пиштољем одбраниле титулу у екипној конкуренцији у саставу Зорана Аруновић, Јасна Шекарић и Теодора Симић.

У појединацној конкуренцији Миленко Себић, који је прошле године био други иза Милутина Стефановића („Чика Мата“), освојио је титулу пушком.

Ове године Аруновићева је морала да се задовољи другим местом јер је Величковићева у фантастичном финалу са 205,5 кругова оборила сопствени државни сениорски рекорд финала и тиме прекинула златни низ Зоране Аруновић која је побеђивала 2011, 2012, 2013. и 2015.

У финалу појединачног Купа Стрељачког савеза Србије учествовало је по десет стрелаца у свакој дисциплини и категорији на основу бодова освојених за пласман на једном од три кола Купа СС Србије.

У екипној конкуренцији учестовале су екипе са по три члана које су се пласирале на основу броја бодова остварених у три кола купа. Максимум је био по осам екипа у свакој категорији и оружју.

Претходни текстПродаја карата за Цедевиту од уторка
Следећи текстЗвезди трофеј у Врбасу