Околић: Увек смо максимално мотивисани

49

Одбојкаши Црвене звезде, актуелни шампиони Србије и лидери Винер Штетише Супер лиге гостоваће Новом Пазару у 13. колу.

Црвено-бели су у сјајној форми, забележили су 11 узастопних тријумфа, а у претходном колу победом над Војводином у Новом Саду од 1:3 су се издвојили на челу табеле.

За следећег противника ће имати екипу која је ове сезоне доста показала и која се тренутно налази на 3. месту. У првом делу сезоне црвено-бели су тријумфовали са 3:0, по сетовима 25:13, 25:20, 25:21.

Средњи блокер Црвене звезде Александар Околић истиче да наши одбојкаши максимално мотивисано улазе у сваки меч.

Исход сваке утакмице највише зависи од тога како ћемо ми одиграти. Све зависи од нашег приступа, наше игре, нашег залагања и мотивације која никад не недостаје – изјавио је Околић.

Тренер Драган Кобиљски неће моћи да рачуна на Вука Милутиновића који се разболео, али сви остали играчи су спремни за гостовање Новом Пазару.

У протеклом периоду смо имали густ распоред и доста тешких утакмица. Било је неких ситних повреда, али смо то санирали у последњих недељу дана. Са нама неће путовати Вук Милутиновић који се разболео, али сви остали смо спремни да сутра одмеримо снаге са Новим Пазаром и одиграмо на високом нивоу – рекао је средњи блокер црвено-белих.

Црвена звезда и Нови Пазар ће крајем фебруара одмерити снаге и на Финалном турниру Купа Србије у Пожаревцу када се састају у полуфиналу.

Дуел са Новим Пазаром ће нам добро доћи као припрема за полуфинале Купа, када се поново састајамео са њима. Уколико будемо добро одиграли екипа ће стећи више самопоуздања пред Финални турнир Купа Србије – закључио је Околић.

Меч 13. кола Винер штетише Супер лиге између Новог Пазара и Црвене звезде на програму је у суботу 6. фебруара од 18 часова у Спортској дворани Пендик у Новом Пазару. Меч ће судити Владимир Симоновић и Александар Петровић.

Претходни текстМилош Стојановић: Чекам своју прилику
Следећи текстЗвезда гостује надахнутом ТЕНТ-у