Црвено-бели викенд 5

71

Још један успешан викенд је за кошаркашицама и кошаркашима црвено-беле породице…

За нама је још један успешан викенд црвено-белих кошаркаша и кошаркашица.

Сениоре КК Црвена звезда Телеком након велике европске победе над Локомотивом из Краснодара 80:66, у понедељак очекује дуел 22.кола АБА лиге са МЗТ-ом из Скопља.

Јуниори су након неколико недеља паузе, наставили такмичење у јуниорској квалитетној лиги и то убедљивом победом над екипом „Кадет“ из Новог Сада са 88:59. Утакмицу је обележио Стефан Ђорђевић дабл-дабл учинком.

Екипа ФМП-а, развојни тим црвено-белих, наставља са одличним играма у КЛС, екипа Слободана Клипе савладала је као гост „Беовук“ 78:66 уз 19 поена Огњена Добрића и 16 Дејана Давидовца. Екипа ФМП-а убедљиво је прва у лиги са само једним поразом.

И екипе КК Црвена звезда Телеком и КК ФМП наћи ће се у уторак у београдском хотелу „Краун Плаза“ на жребу за завршницу Купа „Радивоја Кораћа“.

У недељу сун а терену били и кошаркаши „Колеџа”, који су у оквиру меча  Кадетске ИИ лиге Београда поражени од „КК Бањица Мега“ са  71:62.

У 12.колу пионирске лиге Београда, најмлађе кошаркашице Црвене звезде „звездице” забележиле су нову победу.Савладана је екипа Рас2, а своју прву утакмицу у црвено-белом дресу, у убедљивој победи, уписала је Маша Јовановић, иначе  2007.годиште.

Звездине сениорке су у 16. колу прве женске лиге Србије савладале екипу Шумадија на домаћем терену резултатом 78:53. На утакмици смо имали госте параолимпијку у пливању Ану Јововић и познатог глумца, иначе великог звездаша,  Милана Калинића. Милици Бојовић је био у суботу 18. Рођендан, и пре почетка утакмице капитен екипе Александра Катанић јој је уручила црвено-бели букет у име екипе и ККЖ Црвена звезда.

Кадеткиње су у недељу гостовале Новосадској женској кошаркашкој академији, и у 9.колу женске кадетске лиге савладале Новосађанке резултатом 45:66.

Претходни текстЦрвено-бели одлични у 5. колу Лиге Београда
Следећи текстЦрвено-бели на Кипру