Црвено-бели викенд 3

41

Претходног викенда, тимови црвено-беле породице имали су половичан успех…

Сениори су забележили још једну велику победу у Евролиги, савладавши Уникаху са 87:73, а након утакмице 21.кола АБА лиге са Партизаном, већ наредног петка следи нови велики изазов, дуел са Локомотивом из Краснодара, у хали „Пионир”.

Првотимке Црвене звезде су у суботу одиграле утакмицу 15.кола прве ЖКЛС против Новосадске ЖКА И победиле резултатом 71:48. Следеће коло кошаркашице Црвене звезде дочекују Шумадију из Крагујевца.
Јуниорке су одиграле у недељу утакмицу против екипе Рас и савладале их резултатом  63:16.

Јуниори КК Црвена звезда Телеком са друге стране нису претходног викенда имали такмичарских обавеза, као ни кадети црвено-белих који су одиграли пријатељску утакмицу против вршњака из КК „Раднички”, док их меч за бодове очекује у четвртак против чачанског Борца.

Екипа развојног тима КК Црвена звезда Телеком, ФМП-а, лако је савладала „Напредак“ из Крушевца са 94:59 у утакмици 17.кола Кошаркашке Лиге Србије. Тим Слободана Клипе предводили су Дејан Давидовац и Огњен Добрић са по 23 поена, а ФМП је и даље убедљиво прва са 16 победа и само једним поразом.

Овог викенда су нажалост, све екипе млађих пионира доживеле поразе

Прва екипа млађих пионира поражена је у Барајеву након продужетака и праве драме 43:41.
Друга екипа младјих пионира на теском гостовању у сц врацар поразена је од домацина кк орион 43:24, док је Трећа екипа млађих пионира поражена је на гостовању екипи Кнежевац Кијеву, а друга екипа пионира поражена је код куће од екипе „Рас”52:62

Треба напоменути да се екипе  млађих пионира два и три, као и екипа пионира два, такмиче у лигама са дечацима старијим и до две, од неких чак и три године.

Коначно, након повратка са припрема у Бањи Ковиљачи, током викенда КК Колеџ је одиграо једну утакмицу Квалитетне лиге Београда : КК Колеџ Београд – БКК Раднички 69:68.

Претходни текстАнтић и Кличарић шампиони Србије у паровима
Следећи текстАлександар Аранитовић у Црвеној звезди до 2020!