Промењени термини одигравања утакмица

35

Иако је било планирано да фудбалери Црвене звезде у првој фази припрема у Копру одиграју две припремне утакмице, број противника ће, ипак, бити већи.

Наиме, због измене програма и утакмице са Копром која је накандно заказана, дошло је до померања термина одигравања осталих утакмица.
Црвена звезда ће, најпре, у среду, 20. јануара у 17 часова, одиграти први припремни сусрет и то против Анкарана. Затим следи провера против Копра, у недељу, 24. јануара у 16 часова. Последња утакмица у првој фази припрема биће одиграна у среду, 27. јануара у 14 часова, и то против Зарја.
Повратак за Београд заказан је за 28. јануар. Фудбалерима се у суботу, касно увече, придружио и Хуго Виеира који је добио додатних неколико дана слободно.
Данашњи дан је по плаву био слободан, а већина фудбалера је организовано, клупским аутобусом посетила италијански градић Трст, који се налази у непосредној близини Копра. По повратку, велики број играча је отишао у теретану и тамо радио са тренером Радуловићем, па се може рећи да дан није био слободан у правом смислу, пошто су првотимци вредно и напорно вежбали на справама и са теговима.

Сутра се играчи враћају на терен и својим редовним обавезама.

Претходни текстЗвезда и Специјална Олимпијада поново заједно
Следећи текстЗвездини јуниори шампиони Србије