„Звездице“ и првотимке ККЖ заједно на терену

46

Првотимке ККЖ Црвена звезда изненадиле најмлађе кошаркашице, и одиграле утакмицу. Прикупљени и новогодишњи пакетићи за децу без родитеља.

КК Црвена звезда Телеком и ККЖ Црвена звезда предњаче на овим просторима на пољу друштвене одговорности и у посвећивању пажње најмлађима.

Још једна лепа акција одржана је у уторак увече у дворани „Баскетленд“ у Београду. Одиграна је утакмица измедју наших најмладјих кошаркасица (пионирке) и 1.тима.

Један обичан позив девојчицама које уче прве кошаркашке кораке, претворио се за њих, у незаборавни тренутак.

Првотимке ККЖ Црвена звезда су „ненајављене“ изненадиле најмладје „звездице“ дошавши на њихову тренинг утакмицу, али не као гледаоци, већ као противнице на том мечу, који се претворио у велику црвено-белу кошаркашку приредбу.

Колико је то велико изненађење било за девојчице, и њихове најближе, показаће и специјално за ову прилику направљен видео, који ће осванути на клупском сајту у првим данима Нове године.

Главни циљ овог дружења је био хуманитарног карактера. Циљ је било прикупљање књига и играчака за децу без родитељског старања. Сви учесници као и публика, донели су поклоне,јер је то и била улазница у салу. Лепо дружење и играње против својих идола и хероина, сигурно је био најлепши поклон за Нову 2016 годину.

Претходни текстДаба је „Звездаш године“
Следећи текстТенисерке Звезде шампионке Србије