Нови календар КК Црвена звездаТелеком

25

КК Црвена звезда Телеком, пустио је у петак у продају календар за 2016.годину, који је изазвао велико интересовање на новогодишњој прослави клуба.

Календар КК Црвена звезда Телеком ће се по цени од 399 динара, продавати од петка у просторијама клуба на Малом Калемегдану, а од понедељка 28.децембра, и на свим продајним местима официјелног издавача и партнера нашег клуба „Панграфа“ широм Србије.

Такође, сви навијачи нашег клуба, биће у прилици да купе нови календар КК Црвена звезда Телеком и у дворани „Пионир“ током утакмице 2.кола ТОП 16 фазе Евролиге са Фенербахчеом 8.јануара 2016. године.

Календар кошаркашког клуба Црвена звезда Телеком осим свих играча, у свом садржају  има и страницу посвећену друштвеној ордговорности, јер наш клуб предњачи у хуманитарним акцијама и одзиву на акције те врсте.

У позадини сваке слике на којој се налазе играчи нашег клуба у такмичарској 2015-2016.години су фантастичне кореографије и амбијент који су навијачи Црвене звезде Телеком правили на утакмицама у дворанама „Пионир“ и „Комбанк Арена“ током 2015.године.

Идеја новог календара нашег клуба, је била да обједини: успехе, људе, атмосферу, активности…све оно што је чинило наш клуб тако успешним у свим сегментима у 2015.години, и на чему ћемо наставити да радимо и у 2016.години.

Прва, ограничена серија календара урађена је на енглеском језику, са јасном намером. КК Црвена звезда Телеком је постао глобално признат клуб, који је редовни, и успешни актер Евролиге.

Са друге стране, серија календара који су урађени на изворном српском језику и у ћириличном фонту, биће пуштена у продају у уторак, 29.децембра.

Тако је милионској армији навијача КК Црвена звезда Телеком широм света остављена могућност да купи две верзије оригиналног календара.

Претходни текстШпански „Ас“ похвално о Црвеној звезди!
Следећи текстЗа крај године у АБА – Тајфун