Две утакмице Црвене звезде за крај 2015. године

85

У суботу 26. децембра црвено-бели се опраштају од 2015. године реванш утакмицама четвртфинала Купа Србије, а на терен дворане УСЦ Вождовац на Бањици истрчаће ће и одбојкашице и одбојкаши.

Дуплим програмом Црвена звезда ће заокружити још једну успешну годину у којој су одбојкаши нашег клуба освојили титулу шампиона Србије.

На паркет дворане УСЦ Вождовац прво ће истрчати одбојкаши Црвене звезде и Ниша у 17 часова. У првом мечу одиграном у Чаиру црвено-бели су славили са максималних 0:3, по сетовима 18:25, 29:31, 18:25 и у реваншу ће им бити потребан један сет да се пласирају на Финални турнир.

Након одбојкаша, од 19,30 часова, на програму је реванш утакмица четвртфинала Купа Србије у конкуренцији сениорки, а Црвена звезда ће угостити Крагуј Волејформ. У првој утакмици у Крагујевцу црвено-беле су славиле са 1:3, по сетовима 25:23, 20:25, 12:25, 19:25.

Улазнице за четвртфиналене мечеве Купа Србије ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч Црвена звезда – Ниш ће судити Дејан Рогић и СВетлана Зотовић, док ће правду на мечу Црвена звезда – Крагуј Волејформ делити Александра Баланџић и Ивана Марковић.

У четвртфиналу Купа Србије играју се две утакмице. Пропозицијама такмичења, у случају да обе екипе остваре по једну победу, пласман у полуфинале ће изборити екипа која има бољи сет количник. Уколико је сет количник идентичан, пласман на Финални турнир ће изборити екипа која има бољи поен количник (појединачно за сваку утакмицу). У случају да је и поен количник идентичан о пласману у полуфинале ће одлучити “златни сет”.

Претходни текст„Црвено-бела“ бајка, прослава и нови календар
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда Телеком