Понеси Звездин шал – уђи бесплатно!

79

Црвена звезда ће у суботу, 12. децембра, одиграти последњу утакмицу ове календарске године на свом стадиону.

Више од пет месеци је прошло од утакмице којом је Црвена звезда отворила нову сезону. Беше 02. јул када се нешто више од 25 хиљада људи окупило на стадиону „Рајко Митић“ да погледа премијерну утакмицу Црвене звезде, и Миодрага Божовића на клупи свог вољеног клуба. Како је и сам Гроф рекао недавно на једној од конференција за медије, „више се ни сами не сећамо када смо почели“, алудирајући на велики број утакмица који је одигран током ове године.
Том низу утакмица дошао је крај. Црвену звезду до краја 2015. године очекују још два изазова. Први у суботу, 12. децембра од 18 часова, када ће се капије Звездиног стадиона отворити последњи пут ове године. Фудбалери Црвене звезде ће покушати да „укњиже“ и 18. узастопну победу и на тај начин оборе још један рекорд. Противник чети Миодрага Божовића биће Радник из Сурдулице, који ће по први пут гостовати на београдској Маракани.
Након тешке, али успешне полусезоне и велике победе у дерби мечу 20. кола над Чукаричким (7:2), ФК Црвена звезда је одлучио да награди навијаче. Утакмици против Радника бесплатно ће моћи да присуствује свако ко са собом понесе Звездин шал. Добра енергија, загрејани дланови и љубав према црвено-белој боји се подразумевају. Биће ово одлична прилика да навијачи поздраве своје љубимце који су их претходних месеци небројано пута обрадовали, и да сви заједно прославе јесењу титулу. Црвена звезда има чак 19 бодова предности у односу на другопласирани Борац.
Несумњиво – најбољи фудбал је на Маракани!
Подсећамо, ФК Црвена звезда ове зиме обнавља и функцију клупских повереника.

Претходни текстГрујић: Све је ово Грофова заслуга!
Следећи текстСветским шампионаима уручена признања