Грујић: Све је ово Грофова заслуга!

42

Стрелац првог гола и фудбалер који је још једном одиграо феноменалну утакмицу, Марко Грујић, био је пресрећан након нове Звездине победе.

Нема дилеме да је Марко Грујић много недостајао екипи у утакмици Купа. Срећом, опоравио се за дерби 20. кола и још једном био предводник и важна карика на терену.
Ово је велика победа за нас, и јако тешка утакмица. Имали смо велики мотив пре утакмице јер знамо шта се десило у Купу у среду, након чега су кренули да круже разни коментари о нашој игри и о нашем тренеру. Данас смо показали снагу, и наше најјаче оружје – карактер – сматра Грујић.
Марко је приликом прославе гола руком показивао ка свом тренеру, Миодрагу Божовићу.
Желим да свој гол и победу посветим шефу Божовићу, јер он је главни фактор ове победе. Сви ови резултати, атмосфера, све је то захваљујући њему. Он је човек који нас је препородио и подигао, и направио екипу која у лигашком делу ређа рекорде. Овом победом смо такође ушли у историју, као што се писало да смо и након среде ушли у историју. Мислим да треба да будемо поносни када овако одиграмо на терену на којем Звезда већ годинама не зна за успех. Ја јесам поносан на наше играче – рекао је Грујић након убедљиве победе Црвене звезде, а укупно 17. заредом.

Претходни текстСрђан Максимовић: Велика победа
Следећи текстПонеси Звездин шал – уђи бесплатно!