Одржан меморијални турнир „Марко Ивковић“

130

У недељу, 29. новембра 2015.године, одржан је први меморијални кошаркашки турнир Марко Ивковић – Живиш.

На турниру који је одржан у дворани „Баскет сити“ учествовало је чак 60 екипа из целе Србије, али и из Црне Горе, и Републике Српске.

Играла се кошарка „3 на 3″ а колико је интересовање владало међу навијачима и симпатизерима нашег клуба, али и поштоваоцима момка који је трагично настрадао у Истанбулу, говори и податак да је турнир трајао од 11 часова, па до 17.30 када је одиграна финална утакмица. Победник првог меморијала је екипа „Знаш оно“, која је у узбудљивом финалу била боља од „Чубуре“. У борби за треће место, екипа „Лас Падинас“ је победила екипу „Фоче“.

КК Црвена звезда је са великим задовољством уступила на коришћење своју халу у којој је одржан целодневни турнир. Признања за прве три екипе уручили су Небојша Човић, председник КК Црвена звезда и Немања Дангубић, првотимац црвено-белих.

Како су турнир, као још један начин и вид сећања на Марка Ивковића Јагоду“ сви оценили као веома успешан, он ће од сада сваке године бити традиционални. И на тај начин ће се чувати успомена и сећање на Марка Ивковића. Живиш!

Претходни текстЦрвена звезда дочекује старог ривала
Следећи текстМарко Грујић најбољи у октобру!