Наташа „твитовала“ са навијачима

45

Тренутно највећа хероина у свету спорта Наташа Ковачевић, наставила је акцију коју је КК Црвена звезда увела ове сезоне, а то је дружење са навијачима путем званичног твитер налога клуба.

Након Маика Цирбеса који је „отворио сезону“ пре неколико недеља, на ред је дошла на захтев навијача, девојка о којој ових дана са дивљењем говори целокупан спортски (и не само спортски) свет – Наташа Ковачевић.

Од среде, поново активирана као кошаркашица ККЖ Црвена звезда, Наташа је стрпљиво и са осмехом, одговарала на бројна питања навијача.

Било их је много, и то везаних за спорт, али и за све оно што окружује или занима Наташу у приватном животу.

Почело је питањима, везаним за паркет… Навијаче је интересовало да ли размишља о повратку у репрезентацију – одговор је био „тренутно не, али је увек уз тим“, као да ли је имала трему пред други деби у црвено – белом дресу?

Наташа је брзо и без двоумљења одговорила да није. У том тренутку, на „нету“ се појавио и укључио се у интервју, из Минхена тек пристигли, првотимац Црвене звезде Телеком, Никола Ребић, који је уз комплименте упућене Наташи, поставио можда и кључно питање свих питања „одакле јој толико позитивне енергије“?.
 
Међу питањима се „провукла“ и једна брачна понуда, без конкретног одговора, али уз неизбежан осмех.

Једног навијача занимало је уз коју мелодију јој звони телефон? Одговор је био логичан, песма са новог албума групе Фрајле са којима Наташа и њен фонд сарађују.

Уз питање против кога би волела да игра баскет 1 на 1? (одговор је био, Милош Теодосић), Наташа је добила и изазов, такмичење у брзом шутирању тројки.

Наташа је своју породицу и чоколаду из мамине кухиње, навела као највећу подршку, ослонац и мотив да истраје у борби да се врати на терен. Сат и по времена уз девојку која је постала симбол свега позитивног у спорту, је брзо прошло…а Наташа је морала на нови тренинг, јер су обавезе у ККЖ Црвена звезда сада велике и свакодневне.

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком захваљује се Наташи Ковачевић на издвојеном времену и лепом дружењу.

Клуб се такође захваљује свима који су послали питања и поруке подршке Наташи, уз позив навијачима да дођу на утакмицу коју Црвена звезда Телеком игра у недељу од 17 часова, у дворани Пионир против Игокее, којој ће као специјални гости присуствовати управо Наташа Ковачевић и остале играчице ККЖ Црвена звезда.

Претходни текстЦрвено-беле експресно до финала Лига Купа
Следећи текстИгокеа изненадила црвено-беле у “Пиониру”