Дружење са Грујићем и Срнићем!

44

У четвртак, 29. октобра, навијачи Црвене звезде имаће прилику да се друже са Звездиним првотимцима.

По мишљењима многих, Црвена звезда ове сезоне игра можда и најлепши фудбал, у односу на многе претходне. Највеће заслуге за то носе фудбалери Црвене звезде. У свлачионици првог тима влада изузетна атмосфера, а овај месец свакако су обележили Марко Грујић и Славољуб Срнић. Звездин млади фудбалер, Марко Грујић, тренутно се налази у феноменалној форми – постиже голове, асистира, и представља нерешиву енигму за све противнике. Летошње појачање, Славољуб Срнић, у утакмици са Војводином постигао је хет-трик, и такође најавио сјајну форму.
Управо ће Марко Грујић и Славољуб Срнић бити гости у Звездином Ред Стар шопу на Маракани у четвртак, 29. октобра од 14 часова. Том приликом, осим што ће потписивати Звездину тимску фотографију и сликати се са посетиоцима, наши првотимци ће делити и улазнице за утакмицу 16. кола Суперлиге у којој се у суботу састају Црвена звезда и ОФК Београд.
Биће ово још једна сјајна прилика да посетите Звездин стадион, сликате се са својим љубимцима и добијете на поклон карте за наредну Звездину утакмицу у првенству.
Јер, Звезда игра тотално другачије од других!

Претходни текстШест медаља за црвено-беле на Војводина Опену 2015
Следећи текстВладимир Штимац поново у Црвеној звезди!