Проблеми се настављају, повреда Тејића

44

КК Црвена звезда Телеком освојио је пето место, на изузетно јаком турниру у Задру, и уједно последњој провери пред почетак нове сезоне.

Иако су сви мечеви овог типа имали за циљ да, се екипа уигра пред утакмице у АБА лиги, тренер Дејан Радоњић има пуно разлога за бригу због повреда и болести играча.

Дугачкој листи оних који су због повреда пропустили део припрема и пријатељских утакмица, прикључио се и Марко Тејић, који је током утакмице са Фенербахчеом повредио скочни зглоб.

Према првим проценама, Марко Тејић неће моћи да нам помогне на почетку такмичарске сезоне, а знате да нас чека врло напорних 11 дана и чак 5 утакмица (Мега Лекс, Будућност ВОЛИ, Задар, Тајфун и Цедевита), рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић и додао:

„Детаљније процене тежине повреде Марка Тејића знаћемо по повратку из Задра и након додатних прегледа у Београду. Оно што је сигурно, нећу на њега моћи да рачунам на старту сезоне“

Подсетимо, Тејић је само један у низу играча, који због повреда или прехлада и вируса нису могли да тренирају или играју поједине припремне утакмице. Рајан Томпсон је био ван тренинга 15 дана због повреде прста, Маик Цирбес од повреде на припремној утакмици репрезентације у Немачкој није у „пуном погону“, вирусе и јаче прехладе имали су и Дангубић, Митровић, док се Мекел прикључио тренинзима новог тима пре 7 дана, док је и пре ове повреде Тејић пропустио већи део припрема због теже повреде шаке у полуфиналу ЕП у Италији.

Први меч црвено-бели играју у четвртак од 21 сат против Мега Лекса.

Претходни текстНајвише оцене за „Србија Опен“
Следећи текстТри златне медаље за црвено-беле у Купу Србије