Пријатељска утакмица против Динама у Панчеву

40

После победе у 149. вечитом дербију, атмосфера на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“, где су фудбалери Црвене звезде данас одрадили тренинг, била је, очекивано, феноменална.

Много осмеха, шале и „пецкања“, обележили су први радни дан након највеће утакмице у српском фудбалу.

Прошла су два дана, главе су се охладиле и рационалније се размишља. Феноменалан је осећај бити сада на тренингу. Сунце, лепо време, све је феноменално. Треба да уживамо, и заслужили смо, али морамо полако да се окренемо и наредној утакмици. Али, да се задржим још мало на дербију. Јако ми је драго што је прошао без и једног инцидента, навијање је било сјајно. Желим и да се захвалим играчима Партизана на фер и коректној утакмици, стварно су добро играли, дали су максимум, међутим, ми смо више желели победу и били смо боља екипа. Мислим да је ово био прави дерби, и овако треба да изгледа највећа утакмица у српском фудбалу. Очекујем још оваквих дербија, и надам се даћемо увек ми побеђивати – рекао је Вукашин Јовановић, који је одиграо јако квалитетну утакмицу у суботу.

Фудбалери који су играли у дербију, одрадили су лакши тренинг опоравка, док је остатак екипе играо између голова, и спремао се за данашњу пријатељску утакмицу, коју ће црвено-бели одиграти од 16:30 у Панчеву против Динама.

Марко Грујић је такође био расположен на овом тренингу, што је и очекивано, након још једне одличне партије, када је то било јако важно.

Била је то јако битна победа за нас, самим тим што је остварена, можемо рећи и убедљиво, против нашег највећег ривала. Мислим да смо одиграли веома добру утакмицу, можда и најбољу у досадашњем делу сезоне. У већем делу утакмице смо добили битку на средини терена и били смо ефикасну завршници. Сада већ морамо да се окренемо новој утакмици јер све пада у воду, и ова победа неће ништа вредети ако се опустимо и већ у следећем колу не узмемо сва три бода – рекао је Грујић.

Претходни текстПетровићу дупла круна на Златибору
Следећи текстЈака хвала ти за све и срећно!