Плавшић: Играмо како се од нас тражи

55

Фудбалери Црвене звезде одиграли су једину утакмицу на мини припремама у Термама Чатеж, а један од истакнутијих у првом полувремену које је протекло без голова, био је Срђан Плавшић.

Често је летошње појачање пробијало кроз средину, а није мањкало ни добре сарадње са Срнићем и Катаием.

Задовољан сам како је све прошло, утакмица је уследила дан после доласка овде у Терме Чатеж али то нам није сметало. Штета што нисмо искористили иницијативу у првом полувремену и постигли гол или два, сигурно смо игром то заслужили, али не бринем, ако овако наставимо ући ће кад треба. Битно је да стварамо прилике и играмо онако како шеф од нас тражи – резонује Плавшић.

Млади фудбалер први пут је на оваквим припремама са екипом:

Добар је потез што смо искористили ову паузу и дошли овде да се припремимо за наставак првенства. Први пут сам овде и презадовољан сам свим условима. Чуо сам да раније није било овог терена у самим Термама, а то нам сад баш значи јер је јако близу хотела, не губимо време на аутобус, већ само прошетамо неколико метара.

Звезду у наредном колу очекује вечити дерби, а Плавшић каже:

Прво је битно да се ми добро спремимо, а о самој утакмици ћемо више размишљати како се буде приближавала. Верујем да ће и овде адреналин прорадити, иако нисмо у Београду, где верујем да се већ сви полако спремају за ту утакмицу.

Претходни текстШампион креће из Љига, даме стартују у Крагујевцу
Следећи текстОдличан ритам на тренингу