Софо оооооо… (ВИДЕО)

29

Скривена камера за Софоклиса Скорцанитиса и комплетно изненађење за новог центра црвено-белих темељно је и пажљиво припремано, а у целом пројекту учествовао је комплетан менаџмент клуба.

Од ГСП-а је изнајмљен аутобус, вероватно један од најстаријих у целокупном возном парку овог јавног предузећа, организовани су и анимирани навијачи и пријатељи клуба, припремљени су банери и заставе специјално за ову прилику којима је била брендирана унутрашњост аутобуса, осмишљен цео сценарио…

Не слутећи било какву превару, Софо је мирно примио вест да се аутомобил којим је требало да иде до центра града покварио и без размишљања је ушао у аутобус. Само он зна шта му је у том тренутку пролазило кроз главу. Да се нешто чудно дешава приметио је у моменту када је са разгласа у аутобусу чуо познате звуке Звездине навијчке песме.

Неколико тренутака касније његови сапутници су почели у глас да певају: „Добро знај да увек ту сам ја..“ и облаче мајце са Звездиним обележјима, а Скорцанитису је било јасно да је главни лик Звездине скривене камере. Од тог момента није скидао осмех са лица, а мало је речи да је био одушевљен. Из аутобуса је испраћен аплаузима и повицима СОФО ОООООООО….

Како је Софо дочекан у Београду можете погледати ОВДЕ.

Претходни текстСофо решио мистерију вожње аутобусом ГСП-а
Следећи текстКапитен продужио уговор