Ревија шампиона као увертира за дуел са ФМП-ом

30

Црвена звезда Телеком у петом колу Суперлиге Србије дочекаће ФМП. Меч је на програму у понедељак од 18 сати, а с обзиром да ће ово бити прва утакмица црвено-белих пред навијачима на домаћем паркету после освајања титуле шампиона АБА лиге, руководство клуба одлучило је да широм отвори капије београдског храма кошарке па ће улаз у Пионир бити бесплатан.

После фантастичног дочека у раним јутарњим часовима након тријумфа у Загребу, све Звездине присталице биће тако у прилици да још једном својом бројношћу и аплаузима награде и поздраве освајаче шампионског прстена регионалног такмичења, првог у историји клуба. Такође, на терену Пионира продефиловаће и све Звездине млађе категорије које су освојиле шампионске титуле у пионирској, кадетској и јуниорској конкуренцији тако да ће то бити својеврсна црвено-бела ревија шампиона.

Позивам навијаче да у што већем броју дођу у Пионир и да поздраве Звездине шампионске генерације – почиње причу Никола Ребић и додаје:

Звезда је у досадашњем делу сезоне остварила фантастичне резултате, освојен је велики број пехара који ће у Пиониру бити презентирани навијачима и мислим да ће то бити сјајна увертира за, надам се, занимљив меч.

Црвена звезда и у овом дуелу носи етикету фаворита, али Ребић позива на опрез:

Добро познајем већину момака који играју у ФМП-у, јер смо заједно прошли све млађе категорије. Ради се о заиста талентованим момцима који су жељни доказивања и одлично су вођени од стране тренера Милана Гуровића који је заиста велико име наше кошарке. Са Гудурићем, Добрићем и Пековићем сам дуго играо и знам колики су борци. Ове сезоне пружали су сјајне игре, заслужено су освојили прво место у КЛС и показали су велики потенцијал – кратко је застао Ребић и потом додао:

Наш циљ и у овом мечу је јасан, а то је победа. Желимо да наставимо тријумфални низ и за то нам је потребна велика борбеност у одбрани и концетрација у нападу. Мислим да смо у претходна два меча против Тамиша и Константина врло ангажованим и озбиљним приступом показали какве су нам амбиције, а све то желимо да поновимо и у дуелу са ФМП-ом – заклучио је Ребић.

Претходни текстЗвезда убедљива против Војводине
Следећи текстЦрвено-бели у финалу плеј-офа