Копривица: Надамо се брејку у Новом Саду

46

Одбојкаше Црвене звезде у уторак 21. априла очекује трећа утакмица полуфиналне серије плеј-офа Винер Штетише лиге против Војводине НС семе у Новом Саду.

Црвено-бели воде са 2:0 у полуфиналној серији и имаће прилику да већ сутра обезбеде пласман у финале.

Екипа Драгана Кобиљског је решила први меч у своју корист 3:1, по сетовима 25:23, 17:25, 25:22, 25:18, а у другом је Звезда била још убедљивија и славила је резултатом 3:0, по сетовима 38:36, 25:22, 25:21.

Лазар Копривица истиче да је Звезда направила добар посао победама у прва два меча полуфиналне серије.

Сигурно је да ће бити изузетно тешко. Теже него што је то било у прва два меча у Београду. Мислим да смо направили добар посао победама у прва два меча на свом терену. Очекујем да ће Војводина пружити много бољу партију. Надам се да ћемо у та два дуела у Новом Саду успети да направимо један брејк и да стигнемо до жељеног финала – истакао је примач сервиса црвено-белих.

Звезда ће у Новом Саду бити комплетна. У тим се после повреде враћа и Борис Мартиновић.

Комплетни смо. И Борис Мартиновић се полако опоравља од повреде и биће у саставу. Сви смо спремни и једва чекамо утакмицу у уторак – закључио је Копривица.

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-офа Винер Штетише лиге између Војводине НС семе и Црвене звезде је на програму у уторак 21. априла од 19 часова у дворани СПЦ Војводина у Новом Саду, уз директан пренос на програму РТВ1. Меч ће судити Предраг Баланџић и Роберт Леко.

Уколико буде било потрено четврти меч би се играо у четвртак 23. априла такође у Новом Саду, а евентуални пети меч у недељу 26. априла у Београду.

Екипа која прва стигне до три тријумфа у серији обезбедиће пласман у финале плеј-офа. У другом полуфиналу се састају Партизан и Нови Пазар (Партизан води са 2:0).

Претходни текстЦрвена звезда нови шампион Србије у бриџу
Следећи текстРистић: Једва чекам дерби