Анђелковић: Праве борбе тек следе

38

Три дана након пораза у Новом Пазару који је свима тешко пао, у табору Црвене звезде све мисли су окренуте ка предстојећој утакмици против Борца.

Важност овог сусрета истиче и Душан Анђелковић, који сматра да Црвена звезда евентуалном победом у четвртак може да добије много.
Утакмица против Борца је ненорамлно битна за нас! Много, много је важна и ми смо сви свесни тога. Поготово након пораза у Новом Пазару, јер је прва наредна. Играмо у четвртак, пре Ускрса, и за нас је то најважнија утакмица у овом делу сезоне, која ће нам много значити по питању самопоуздања, уколико тријумфујемо – нема дилему Анђелковић, којем није било лако током претходних дана.
Пораз у Новом Пазару ми је јако тешко пао, као и свим играчима. Превасходно јер смо били на само два бода заостатка, и то се сада тренутно променило, вратили смо се корак уназад. Играли смо, дали смо све од себе, промашили смо неке шансе, примили голове које смо примили, и ето, то је фудбал. Да гледамо уназад не смемо, не што нећемо него не смемо. Свакако да смо анализирали утакмицу, али морамо гледати пре свега напред. Има још девет кола до краја, пуно бодова је у оптицају. Било је шест, смањили смо на два, сад је пет. Ми морамо да поправимо неке ствари, и мислим да ће све доћи на своје – оптимистичан је Анђелковић.
Управо због важности наредне утакмице против Борца, Анђелковић позива навијаче да испуне стадион „Рајко Митић“.

Верујем да ће навијачи препознати моменат. Свесни су, као и ми, свега. Увек су били ту, и када је добро и када је тешко, и верујем да ће тако бити и сада. Понављам се али ово је за нас много важна утакмица, а са њима је све лакше. Потребан нам је ветар у леђа и знам да ће доћи да нас подрже, као што знам да ћемо се одужити партијом на терену – закључио је Анђелковић.

Претходни текстРаспуцана Звезда дочекује Рудар
Следећи текстЈовановић: Потребна нам је подршка