Убедљив пораз Звезде у Ријеци

39

Подмлађена екипа Црвене звезде претрпела је убедљив пораз од Приморја на старту Лиге за шампиона – 18:3.

Шампион Србије је у Ријеку отпутовао без тренера Савића и пет стандардних играча: браће Рашовић, Саве Ранђеловића, Радомира Драшовића и Ивана Рацкова, док Денис Шефик већ дуже време не брани за црвено-беле.

Хрватски шампион је силовито кренуо и већ после прве четвртине је водио са 5:0, да би у истом ритму наставио и у другом периоду, па је на полувремену било 10:0.

На старту другог полувремена покушавали су Димитријевић, Његован И Обрадовић, али је Лазовић био на висини задатка. После неколико минута игре у трећој деоници, до гола су стигли и црвено-бели, а стрелац је био Вељко Танкосић. Међутим, предвођени одличним Сукном домаћи су наставили да увећавају предност и у четврти период су ушли са 14 голова предности (16:2). У наставку је опао ритам игре, па су домаћи славили са 18:3.

Најефикаснији је био Сандро Сукно са седам голова. Код црвено-белих у стрелце су се уписали Танкосић, Бијелић и Његован.

Приморје – Црвена звезда 18:3 (5:0, 5:0, 6:2, 2:1)

Приморје ЕБ: Лазовић, Бурић 2, Раду, Крапић 2, Перош 1, Сукно 7, Муслим 2, Петровић 2, Мудражија 1, Раковац, Врлић, Гарсија 1, Буљубашић. Тренер: Асић.

Црвена звезда: Драксимовић, Јовановић,Колађинац, Танкосић 1, Томашевић, Ешкерт, Бјелић 1, Тришић, Димитијјевић, Његован 1, Шормаз, Обрадовић, Тановић, Јовић. Тренер: Маљковић

Обе екипе у следећем колу играју против љутих ривала. Приморје се састаје са Југом, док ће Црвена звезда угостити Партизан Рајфајзен.

Претходни текстБесплатне карте добровољним даваоцима крви
Следећи текстРеми Звезде и Олимпије