Павићевић: Први пут сам у Анталији

56

Фудбалери Црвене звезде у недељу, 1. фебруара, допутовали су у сунчану Анталију, где ће обавити други део припрема.

Црвено-бели су одрадили већ два тренинга, а по одвојеном програму тренирао је једино Џошуа Паркер, који и даље осећа бол у пределу ложе.
По први пут у хотелу „Калиста“ борави Саво Павићевић, један од стубова Звездине одбране у протеклих годину дана. Саво истиче да је одушевљен ониме што је затекао у Анталији.
Овде је стварно сјајно. По први пут сам овде на припремама, и мало је рећи да сам одушевљен. Хотел је изванредан, теретана такође. Заиста је све на врхунском нивоу, и тиме ће нам припреме сигурно бити олакшане, јер ћемо несметано моћи да радимо и пружимо максимум на сваком тренингу.
Осим добрих услова, Павићевића радује и то што ће у наредне две недеље Црвена звезда одиграти доста припремних утакмица.
Тренинзи ће овде бити нешто лакши него што су били у првој фази, и биће усклађени са утакмицама. Сваки фудбалер више воли рад са лоптом и утакмице, него суве тренинге. Сада почиње оно право – противници ће нам бити екипе које су доста јаче, и моћи ћемо да видимо где смо у датом тренутку. Очекујем да будемо све спремнији и у бољој форми како се ближи крај припрема, и надам се да ћемо бити потпуно спремни за „Звездино пролеће“ – рекао је Павићевић.

Претходни текстБлажич: Енергију добијам од навијача
Следећи текстЈуниори Црвене звезде шампиони Србије