Гласајте за „RED PASSION“ – почело је полуфинале

53

Чирлидерсице Црвене звезде су захваљујући великом броју ваших гласова успеле да се пласирају у полуфинале „Efes Euroleague Dance Challenge 2015“. Противнице на путу ка финалу су им чирлидерсице Жалгириса, које су актуелне шампионке овог занимљивог такмичења и зато ће им поново бити потребна ваша помоћ на путу до финала.

Полуфинални дуел стартовао је данас и трајаће до 9. фебруара до 12 сати. Према систему такмичења чирлидинг група која у наредних седам дана добије више гласова избориће учешће у финалу.

Гласање у полуфиналу одвијаће се по истом принципу као и у првој фази такмичења. У гласању постоји само једно ограничење које се састоји у томе да у току 24 сата можете гласати само једном, али по истеку тог периода поново можете дати свој глас. За чирлидинг групу Црвене звезде Телеком „RED PASSION“ можете гласати ОВДЕ.

За све оне који буду учествовали у гласању и који региструју свој профил са друштвених мрежа и шерују ово занимљиво такмичење на свом профилу учествоваће у наградној игри у којој ће моћи да освоје две карте за утакмице Евролигиног Фајнал фора, али и 10 аутентичних Евролигиних сатова. Једини услов за учешће у овој наградној игри је да је гласач пунолетан. Атрактивни видео спот којим су Звездине чирлидерсице представљене у овом такмичењу можете погледати ОВДЕ.

Занимљиво је да ће ове недеје и црвено-бели кошаркаши одмерити снаге са Жалгарисом па вас овом приликом још једном позивамо да Звезди пружите подршку у овом својеврсном двомечу са тимом из Каунаса.

Претходни текстЦрвено-бели други на турниру у Београду
Следећи текстЖељко Миличевић шампион Србије у миксу