Два турнира у организацији Мачевалачког клуба

73

Дана 14.12.2014. су у сали СД Црвена Звезда у организацији нашег клуба одржана два мачевалачка турнира.

Први је „Трофеј Црвене звезде“ у дисциплини сабља за мушкарце и девојке у категорији сениора. На овом такмичењу у мушкој конкуренцији сва три прва места освојили су такмичари нашег клуба и то: Владимир Черницин прво место, Данило Четић друго место и Небојша Срећковић треће место.

Други турнир је „Меморијал Андреј Гарденин“ за пионире А и Б категорије у сва три оружја – укупно 12 дисциплина. Поред такмичара из домаћих клубова учествовали си такмичари из Хрватске (клубови ВМД, Шпада и ЗШМ), Румуније (Стеауа) и Мађарске (Сентмиклош). Турнир је био веома јак у свим категоријама а своју доминацију потврдили су изузетно добри такмичари из Мађарске и Румуније. Учествовало је веома много такмичара што показују и слике са такмичара. Медаље освајачима предали су функционери МК Црвена Звезда и чланови породице Андреја Гарденина.

Турнир је био веома добро организован а за то похвалу заслужују Мања, Тима, Немања, Ленко, Лука, Боки, Виктор, Благоје, Невена, Нађа, Љубица, Пера, Данијела као и наши пријатељи из других клубова судије Брана, Миљан, Весна, Џони…

MK Црвена Звезда се захваљује на учешћу нашим гостима из Хрватске, Мађарске и Румуније.

МК Црвена Звезда се захваљује СД Црвена Звезда на помоћи у организацији турнира.

На првој слици освајачи медаља на „Трофеју Црвене звезде“ са унуком легендарног Андреја Гарденина,
а на другој детаљ са турнира „Меморијал Андреј Гарденин“.

Претходни текстЦрвено-бели у осмини финала Купа Изазивача
Следећи текстПромоција календара „70 година радости“