Црвена звезда најуспешнији београдски клуб

130

У петак 28.11.2014. у свечаној сали Скупштине града свечано су проглашени најбољи у 2014. години. Свечаној прослави за коју можемо рећи да је једна од најбоље организованих до сада присуствовао је и председник АК Црвена звезда г. Срђан Рашковић.

Година која је за нама остаће упамћена по фантастичном наступу Звездине атлетичарке Татјане Јелаче на сениорском Европском првенству у Цириху где је освојила сребрну медаљу у дисциплини бацање копља. Осим Тање ову годину памтићемо и по томе што је Београд добио организацију Првенства Европе у дворани 2017. године, што ће убрзати радове на изградњи атлетске дворане коју наш главни град чека дуги низ година – рекао је генерални секретар АСБ Никола Пенић.

И овога пута АК Црвена звезда има чиме да се похвали. Проглашен је за најуспешнији клуб у сениорској конкуренцији, Татјана Јелача је проглашена за најбољу спортскисткињу док је њен тренер ДрагишаЂорђић добио престижну награду за најбољег тренера проф др Драган Петровић.

За најбољег тренера који тренира јуниорке проглашена је Љиљана Савичин, а најбољи пионирски тренер по критеријумима АСБ ове године иде у руке Љубише Стевановића. Исмаил Мачев добио је признање за најбољег тренера за млађе јуниорке.

Урош Ивановић проглашен је за најбољег пионира, Тамара Дамјановић за најбољу млађу јуниорку, док је Николета Симић ове године најбоља јуниорка.

За атлетске бисере и младе наде које су тек у повоју проглашени су Анђела Радоичић, Лидија Кутановић, Милица Дрлић, Милош Мијатовић и Јовановић Лука.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Ацо Петровић (1959-2014)
Следећи текстЗвезда у полуфиналу Купа Србије против Радничког