Лазовић: Једва чекамо утакмицу

43

Још два дана остало је до новог фудбалског спектакла на највећем српском стадиону. Од дреса Црвене звезде, пред нашим навијачима, опростиће се Дејан Станковић.

Станковић тренутно обавља функцију помоћног тренера Удинезеа, екипе која ће се у суботу, 15. новембра, супротставити Лалатовићевим пуленима. Дарко Лазовић је само један од фудбалера који са великим нестрпљењем ишчекују ову утакмицу.

Велико ми је задовољство што ћу суделовати у једном оваквом спектаклу. Удинезе долази из једне од најјачих лига на свету, и њихов висок пласман на табели Серије А сведочи о томе колико ћемо квалитетну проверу имати у суботу. Иако је утакмица пријатељска, спремамо се као да је такмичарска. Сви желимо да пружимо добру партију, и да покажемо да можемо да се носимо против једног тако квалитетног тима – нема дилему Лазовић.

Повремени репрезентативац Србије није имао прилику да у репрезентацији игра заједно са Дејаном Станковићем, али ће му се та прилика указати у суботу.

Сви знамо ко је и шта је Дејан Станковић. Биће ми част да одиграм део утакмице заједно са њим, а могу да замислим како се осећају наши млади фудбалери који су имали три-четири године када је Станковић играо у Црвеној звезди. Мислим да је управо то најбоља позивница за навијаче да напуне Маракану, Дејан то заслужује – рекао је Дарко Лазовић.

Претходни текстЗвезда силна у Словенији
Следећи текстЗвезда дочекује Колубару