Лалатовић: Прво полувреме као модел игре

31

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, био је задовољан победом над Радом, али и игром у већем делу утакмице.

Ушли смо феноменално у утакмицу. Првих 35 минута смо одиграли висок пресинг, а то је оно што одувек тражим од играча, и што смо и играли у првих неколико кола. Касније нисмо играли на том нивоу, али ово је едан модел како желим да игра Црвена звезда. Постигли смо два гола и имали стопостотону шансу Лазића, где је са неколико метара промашио лопту. Касније, из наше грешке, они се враћају утакмицу. Ипак, био је велики притисак на моје играче, али лепо је макар на шест сати бити први, и сада играчи макар данас могу да се опусте – рекао је Лалатовић.

Након чак три утакмице из којих није постигла гол из игре, Црвена звезда је на данашњој утакмици против Рада постигла два.

Стрелац првог гола већ у петом минуту био је Дарко Лазовић, након одличне реакције главом.

После неколико лоших утакмица које смо одиграли, и пораза у Купу, најбитније је да смо забележили победу. Одиграли смо одлично првих 35 минута, постигли два гола, међутим закомпликовали смо мало ситуацију примљеним голом. До краја меча, резултат је био отворен. По доста незгодном терену, у другом полувремену нисмо дозволили противнику да створи озбиљније прилике, и забележили смо победу. Не бих да причам о својој игри, постигао сам гол, али сигурно да могу још доста боље – изјавио је Лазовић након утакмице.

Други гол за Звезду на овој утакмици постигао је Саво Павићевић, након изванредног скока.

Дебитовао сам у дресу Црвене звезде на позицији десног бека, и с обзиром да сам постигао гол, било шта да кажем осим да сам презадовољан не би било искрено. Једна од најважнијих победа у овој полусезони. Успели смо да се реванширамо Раду за пораз у Купу, и барем на неколико сати избијемо на прво место, што је деловало готово немогуће пре само две недеље. Што се тиче помињања мог имена у контексту преласка у неки други клуб, могу да кажем да је у овом тренутку Саво Павићевић главом и срцем у Црвеној звезди, и да ће тако бити и у наредном периоду. Првенство се наставља следеће недеље, дочекујемо Чукарички, веома незгодну и добру екипу. Мораћемо наредних дана максимално да се посветимо тренингу и припреми тог сусрета како бисмо забележили победу – рекао је Павићевић.

Претходни текстЗвезда се реванширала Раду
Следећи текстЦрвено-бела бајка (ВИДЕО)