Звезда на Ташмајдану дочекује Приморје

37

Ватерполисти Црвене звезде у среду од 19 часова на базену СРЦ „Ташмајдан“ играју први меч треће рунде квалификација за Лигу шампиона, против Приморја.

Црвено-бели овај дуел дочекују у добром расположењу, пошто су у суботу победили Медвешчак са 12:5 и после три одиграна меча у регионалном такмичењу Звезда има две победе и један пораз.

На другој страни, актуелни шампион Хрватске и освајач Регионалне лиге је лидер на табели у групи А са максималним учинком – четири победе из четири меча. Међутим, Партизан Рајфајзен је на Бањици у 3. колу показао да са екипом из Ријеке може да се игра. Црно-бели су тада при нерешеном резултату имали напад за победу, али су изгубили лопту и гости су голом Радуа у последњој секунди дошли до победе.

Екипа Приморја је и до треће рунде квалификација стигла без пораза. На турниру у Загребу били су бољи од Јадрана из Херцег Новог, Марсеја и Младости.

Поред Радуа, за Приморје наступају и Сандро Сукно, Дамир Бурић, Иван Буљубашић, Антонио Петровић, Петар Муслим, Марко Елез, Франо Вићан, Ћави Гарсија, Нино Мудражија, Анђело Шетка, Мислав Врлић, Дејан Лазовић, Иван Крапић, Дује Перош и Дарио Раковац.

Улазнице за овај меч продавале су се данас од 16 до 19 сати, а у продаји ће бити и сутра на благајни Ташмајдана, од 15 часова до почетка утакмице. Цена улазнице је 200 динара, а ТВ преноса неће бити.

Реванш се игра у Ријеци 12. новембра.

Сви на Таш!

Претходни текстЧовић: Да искористимо предност домаћег терена
Следећи текстРадмановић: Долазим у Арену да подржим Звезду