Павићевић: Знамо шта нам је чинити

50

Након Борца из Чачка, следећи противник Црвене звезде у Купу Србије, биће још један суперлигаш, екипа Рада.

Свесни су сви у табору црвено-белих да Звезду очекује не једна, него две тешке утакмице, али у свлачионици влада оптимизам који нам је пренео Саво Павићевић, командант Звездине одбране.
Доста смо разговарали о претходној утакмици. Шеф је био у праву за многе ствари, и мислим да нам је свима јасно где смо грешили, и такође мислим да нам се такве грешке неће понављати. Утакмица против Доњег Срема нас је много тога научила. Иако спада у оне које, жаргонски речено, треба што пре заборавити, извукли смо многе поуке из тог дуела – открио је Павићевић.
Тренер Лалатовић је изјавио да верује у своје играче, и да мисли да могу да се психички издигну из благе кризе у коју су запали. Његово мишљење дели и Павићевић, који истиче да су сви фокусирани на наредне две утакмице.
Понавља нам се ситуација од пре месец дана, поново ћемо одиграти две везане утакмице против истог ривала. Овога пута ће бити још и теже, јер нам следују два гостовања, против добре екипе Рада, на терену који ће нам додатно отежати наше планове. Али, и поред тога, знамо шта нам је чинити и шта је потребно да урадимо како бисмо добили ту утакмицу – јасан је Павићевић, који види и неколико Звездиних предности:
– Можда нам терен не иде у прилог, али наша предност ће свакако бити наши навијачи, који чине да се на свакој утакмици осећамо као домаћини. Дужни смо да им узвратимо борбеном, агресивном игром, а они ће то осетити и знати да цене. Верујем да уз такав приступ, неће ни резултат изостати. И раније сам говорио да је првенство дуго, и да морамо да се сконцентришемо на наше утакмице, па ћемо на крају да подвлачимо црту – рекао је Павићевић.

Претходни текстРакочевић: Пуна Арена може да донесе превагу
Следећи текстЧовић: Да искористимо предност домаћег терена