Црвена звезда поново славила у Краљеву

33

Црвена звезда је у размаку од пет дана два пута славила у Краљеву против Рибнице, овога пута у последњем мечу првог кола Винер штетише Супер лиге. Подсетимо, у среду су црвено-бели тријумфом против Краљевчана одбранили Супер Куп Србије.


 
Рибница је била конкурентна у првом сету, али и тада су наши осбојкаши контролисали резултат. Углавном је Звезда имала предност, ипак чинило се да ће бити неизвесности кад је домаћин изједначио на 22:22. Но, црвено-бели су били смиренији у завршници сета, па су стигли до две везане сет лопте (24:22), а другу су успели и да искористе – 25:23.
 
У другом периоду као да је на паркету постојао сао један тим. Користили су изабраници Драгана Кобиљског све своје предности, били су сјајни у блоку и приликом сервиса, а кад је тако мало ко, па ни Рибница нема шанси против актуелног шампиона – 25:17.
 
И у трећем периоду слична кретња резултата, све до коначних 25:20. Сјајно су црвено-бели распоредили поене, најефикаснији био је Копривица (20), следили су га Милутиновић са 15, Гмитровић са 14 и Стоиловић са 12. Код Рибнице, Радовић је имао 14, а Окошановић поен мање.

Рибница – Црвена звезда 0:3 (23:25, 17:25, 20:25)
Хала спортова у Краљеву. Гледалаца: 300. Судије: Борис Коларевић и Зоран Радовановић. Трајање меча: 80 минута.
РИБНИЦА: Шкундрић (либеро), Павловић 1, Окошановић 10, Сеизовић, Адамовић, Мочић (либеро), Радовић 14, Вилимановић, Ћосић 13, Миловановић 6, Зекавица, Драпшин 3. Тренер: Бошко Мачужић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 8, Јевтић (либеро), Стефановић, Стоиловић 12, Гмитровић 14, Копривица 20, Милутиновић 15, Нејић, Мартиновић, Кецман, Благојевић, Буцуљевић 3. Тренер: Драган Кобиљски.

Претходни текстДинамо однео бод из “Шумица”
Следећи текстЗвезда надиграла Партизан у другом полувремену