Црвена звезда одустала од регионалне лиге

48

Кошаркашице Црвене звезде ове сезоне неће наступати у Међународној женској регионалној кошаркашкој лиги. Због тешке финансијске ситуације и одласка готово комплетног играчког кадра из претходне сезоне клуб је донео разумну одлуку да одустане две недеље пре почетка регионалног такмичења.

Поред Звезде и Војводина је обавестила борд лиге о одустајању, па ће тако од клубова из Србије у овом такмичењу играти само актуелни шампион Радивој Кораћ и Партизан. У прелазном року Црвену звезду су напустиле најбоље кошаркашице из претходне сезоне у којој је клуб стигао до финала регионалне и домаће лиге. Александра Црвендакић, Тина Јовановић, Александра Станаћев, Милица Деура, Нина Ђоковић, Мина Јовановић, Милена Папић, Ивана Бошковић, Јелена Станковић, Кристина Арсенић и Јулијана Војиновић пронашле су нове клубове, док су у потрази за ангажманом Иванка Матић и Мирјана Бероња.

Звезда ће у предстојећем првенству Србије наступити претежно са играчицама из свог погона, а премијерни меч против суботичког Спартака биће одигран у суботу од 18 часова и 30 минута у београдској дворани Баскет сити.

Претходни текстВилијамсу МВП титула
Следећи текстФудбалери од данас у Бањалуци