Прва појачања на Маракани

56

У четвртак 3. јула, ФК Црвена звезда добио је два појачања. Фудбалери који ће први ставити параф на уговор са црвено белима су Ђорђе Деспотовић и Предраг Ђорђевић.

Ђорђе Деспотовић, нападач који је поникао у Црвеној звезди, прошао све омладинске селекције, а потом наступао за Сопот, Спартак и Локерен, оствариће свој сан да заигра и у првом тиму Црвене звезде. Уговор који је Деспотовић потписао важиће до лета 2017.
Поново сам на Маракани. Могу слободно рећи да сам се вратио у своју кућу, и сада ми предстоји много труда и рада како бих се наметнуо тренеру, и како бих у Црвеној звезди оставио траг. Ово је нови изазов за мене, за који мислим да сам потпуно спреман – изјавио је Деспотовић, који је рођен на дан када је Црвена звезда прослављала 47. рођендан.

Предраг Ђорђевић, који је у јуну напунио 24 године, у најтрофејнији српски клуб стигао је из редова Јавора. Игра на позицији десног бека, а са црвено-белима је такође потписао уговор на три године.
Веома сам срећан што сам постао играч Црвене звезде. Једва чекам тренинге и припреме, како бих што пре упознао нове саиграче и како бих се уклопио у тим – биле су прве импресије Ђорђевића.

Претходни текстЗвезда у петом шеширу
Следећи текстИ Гаврић на Маракани