Блатер и Дјуков честитали Звезди титулу

50

На адресу фудбалског клуба Црвена звезда и Председника Драгана Џајића, поред многобројних честитки за освајање 26. шампионске титуле, стигла су и писма првог човека ФИФА Сепа Блатера и генералног директора Гаспрома Александра Дјуков.

Сеп Блатер је честитао свима који су имали удела у овом успеху, и Црвеној звезди пожелео све најбоље у будућности.

Драги Председниче, драги пријатељу, примите моје најтоплије честитке упућене Црвеној звезди. Овај резултат доприноси угледу клуба. Моје честитке иду и на рачун играча, тренера, стручног и медицинског особља као навијачима, јер је сваки сегмент клуба, без икакве сумње, имао учешћа у коначној победи и успеху клуба. У име светске фудбалске организације, желим да се захвалим Црвеној звезди за узбуђење које је донела фановима ове прелепе игре, и пожелим јој све најбоље у будућности“ – наводи се у писму Председника ФИФА.

Генерални директор Гаспрома се такође са пуно речи хвале обратио нашем клубу.

Дозволите ми да Вам честитам дуго очекивану победу у шампионату Србије! Посебну вредност титули шампиона Србије даје чињеница што је тај трофеј освојен пре краја регуларног дела првенства. То још једном потврђује високу класу фудбалера и квалификацију тренерског и менаџерског штаба Црвене звезде. Сигуран сам да ће у будућности, уз подршку Гаспромњефта, фудбалери, тренери и менаџмент клуба успети не само да остану лидери у националној фудбалској лиги Србије, већ и да са пуно основа могу да претендују на успешан наступ у европским и међунардним такмичењима. Дозволите да Вам још једном честитам на заслуженој титули и да изразим дубоко задовољство развојем сарадње „ФК Црвена звезда“ и „Гаспром Њефт“ – поручио је Дјуков.

Претходни текстКатић: Припрема за плеј-оф
Следећи текстЗвезда силовита против Металца