Лука Јовић најмлађи стрелац у историји Звезде

90

Деби какав свако Звездино дете сања, деби какав се само пожелети може. Лука Јовић је само два минута након уласка у игру, постигао гол и изједначио резултат на 3:3.

Овај погодак довео је Јовића на прво место листе најмлађих стрелаца у историји Црвене звезде! Претходно је Дејан Станковић држао рекорд, који гласи 16 година, 11 месеци и 24 дана, а Луки је то пошло за ногом још и раније – 16 година, 5 месеци и 5 дана.

Пресрећан сам због гола који сам постигао на дебију, јер нема пуно играча који су на свом првом сениорском наступу били стрелци. Управо су ми рекли и да сам најмлађи стрелац у Звездиној историји, и шта да кажем осим да сам пресрећан! Ово ми је најлепши дан у каријери и сигурно ћу га памтити читавог живота. Преда мном се налази још много труда и рада како бих постао стандардан фудбалер Црвене звезде. Надам се да ћу у будућности, као и моји данашњи саиграчи, освајати титуле са Звездом – изјавио је Јовић.

Млади фудбалер је чак имао прилику и да свом тиму донесе победу.

Голман је истрчао, добро ми је скратио угао, лопта је одскочила тако да сам одустао од лоба и покушао сам да је протурим поред њега. Нисам успео у томе, али наравно да нисам разочаран. Биће још голова, надам се у важнијим утакмицама за Црвену звезду – каже Лука Јовић.

Претходни текстЦрвено-бели нерешено против Металопластике
Следећи текст„Дарко Панчев… Црвена звезда је шампион Европе!“