Одлични резултати црвено-белих на Трофеју Београда

106

На Београдској интернационалној регати – Трофеј Београда 2014. наши пионири и јуниори су постигли веома квалитетне резултате.

Регата у Београду је и последња изборна за састав сениорског националног тима за Европско првенство у нашем главном граду крајем маја.

Код пионира у скифу су се окитили медљама Анастасије Поповић и Божидар Николић. У четверцу скул, пионири Никола Узановић, Урош Жунић, Лазар Миленковић Анастасије Поповић су освојили прво место. У трци јуниора у скифу, сва три одличја су припала нашим јуниорима. Немањи Лечићу је припало злато који је извеслао фантастичну трку, а уз њега били су наши млађи јуниори Милош Милићевић (сребрна медаља) и Никола Цвијетић(бронзана медаља).

Ирина Ђуровић и Александра Дабић, освојиле су сребрну медаљу у дублу за кадеткиње. У двојцу без кормилатра за кадете, треће место су освојили Радош Милићевић и Алекса Ивковић. У тркама осмераца и четвераца без кормилара за кадете, тркале су се само две посаде и то посаде Црвене Звезде, али поред тога што није било пријављено више учесника, ово је била идеална прилика да неки од њих први пут доживе трку и освоље своју прву златну или сребрну медаљу, а за остале је то била једна од провера посада за текућу сезону.

Претходни текстЗлатна медаља за Марића у Рибарској бањи
Следећи текстОбављен жреб за полуфинале Купа