Од четвртка у продаји карте за Спартак

24

По већ устаљеној пракси, улазнице за утакмице које Црвена звезда игра као гост, продаваће се и овога пута, пред меч са Спартаком, на благајнама Маракане.

У четвртак 3. и петак 4. априла билетарнице највећег српског стадиона биће отворене од 11 до 16 часова. Карте за меч са Суботичанима који се игра у суботу 5. априла са почетком од 15 сати и 30 минута продаваће се по цени од 300 динара за јужну, односно 350 динара за западну трибину. Укупан контигент износи 2000 улазница, од којих је 1600 намењено за навијаче који меч желе да посматрају са јужне, а 400 за оне који утакмицу 22. кола између Спартака и Црвене звезде желе да гледају са западне трибине. У суботу, односно на дан утакмице, карте ће се продавати само у Суботици.
Тим Славише Стојановића налази се у доброј форми, нанизао је 11 узастопних победа и против Спартака жели да се освајањем нова три бода за још један корак примакне освајању шампионског пехара.
Спартак је претходних сезона умео да буде веома неугодан ривал црвено-белима и без дилеме помоћ са трибина је неопходна како би се фудбалери Црвене звезде са севера Србије у Београд вратили са новом победом.

Претходни текст40 година касније…
Следећи текстРекордан одзив давалаца крви