Звезда још једном боља од вечитог ривала

33

Ватерполисти Црвене звезде настављају са добрим партијама на домаћој сцени. У оквиру 11. кола Прве А лиге, тим Дејана Савића је са 11:9 савладао вечитог ривала, Партизан.

За разлику од неколико претходних мечева, Звезда није тако лако надиграла црно-беле, али је и поред јачег отпора домаћина и овога пута разлика у квалитету била више него видљива.

Наша екипа је силовито почела, лако стигла до лепе предности од 4:1, али је исто тако лако и изгубила. Бравуре Дениса Шефика, уз два одбрањена петерца у првом полувремну, помогле су црвено-белима да на одмор оду у егалу, 5:5.

Звезда је у наставку додала гас, још једном отишла на плус четири али је поново брзо дозволила Партизану да се врати у меч. Голом Чучковића, вечити ривал је на нешто више од два минута пре краја, предност Звезде смањио на само гол разлике.

Тачку на дерби ставио је Страхиња Рашовић, голом на само минут пред крај сусрета. Наш млади играч је погодио за 11:9 и тако решио питање победника.

 

Звезда је стигла до 10 тријумфа у домаћем првенству, а у следећем колу наш тим очекује борба за прво место са старим знанцем, крагујевачким Радничким.

Претходни текстЗвезда у финалу Купа Србије
Следећи текстЗвезда на корак од првог места пред плеј-оф