Распоред контролних мечева на припремама

35

Фудбалери Црвене звезде током припремног периода одиграће, како је за сада планирано, седам пријатељских утакмица у којима ће брусити форму за наставак сезоне.

Први сусрет заказан је већ за суботу 18. јануара на Маракани, када ће ривал изабраницима Славише Стојановића бити прволигаш, екипа Слоге из Петровца на Млави.

Након тога, у понедељак 20. јануара следи одлазак у Порторож, где је за 23. јануар заказан дуел са тимом Алуминија. Планирано је да до 28. јануара када је планиран повратак за Београд црвено-бели у Порторожу одиграју још један контролни меч, али за сада још увек није одлучено ко ће им бити ривал у том дуелу.

Завршни део припрема, биће обављен у Копру у периоду од 1. до 15. фебруара током којег ће Црвена звезда играти четири утакмице. Прва је на програму 3. фебруара против Домжала на Копру. Два дана касније, 5. фебруара на реду је нови тест меч, против Слободе у Тузли, такође у Копру. Последње две провере првотимци најтрофејнијег српског клуба одиграће 8. односно 12. фебруара. Први је на реду сусрет са екипом Копра, да би последњи меч пре старта сезоне требао да буде одигран у Горици против истоименог ривала.

Повратак за Београд планиран је 15. фебруара, а први званични сусрет Црвена звезда игра 23. фебруара на Маракани против Јавора из Ивањице.

Претходни текстШеик Мухамед бин Зајед посетио Црвену звезду
Следећи текстМрђа обрадовао породицу Радосављевић