Избори у ФК црвена звезда

62

Фудбалски клуб Црвена звезда налази се на новом почетку. У понедељак, 16. децембра у Медија центру стадиона „Црвене звезде“ отворени су председнички избори. После нешто мање од седам месеци од реизбора Владана Лукића, први човек нашег клуба поново ће се променити. Жеља армије навијача биће услушена, на место успеха враћа се Драган Џајић. Пошто је против-кандидат поново изостао, легенду црвено-белих само формалност дели од председничке фотеље.

У складу са одредбама Статута трећој „Звездиној звезди“ биће довољан само један од могућих  7669 гласова да улогу лидера Радне групе преточи у стабилнији и звучнији статус.  
Поред председника СД Црвена звезда Петра Шкундр, међу првима на данашње гласање стигао је члан радне групе Небојша Човић.
– Пред Звездом је дуг и тежак пут. Ситуација није ни мало лака, али смо сви спремни да преданим радом помогнемо клубу да се врати на стазе старе славе. Драган Џајић је најбољи кандидат за овај посао. Враћа се на место успеха и имаће пуну подршку како људи из клуба тако и армије навијача-јасан је Човић.
Гласање ће бити одржано и сутра, промоција Драгана Џајића најављена је за среду.

Претходни текстЗвездашице протутњале „Великим парком“
Следећи текстУспех црвено – белих девојака