„Важно гостовање које морамо да добијемо“

24

После победе у осмини финала Купа Србије, којим су наши фудбалери наставили победнички низ, Екипа црврно-белих окреће се следећем мечу у оквиру десетог кола Јелен Супер Лиге. На стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду, изабранике Александра Јанковић очекује меч са Доњим Сремом, екипом која је показала да може да се носи са великим клубовима.

Пред нама је још једно гостовање које морамо да добијемо. Екипа Доњег Срема је новајлија у ЈСЛ, и имају велики мотив за доказивањем који су показали победом над Партизаном  на почетку сезоне. Најважније је да се наш тим  вратио у победнички ритам и да можемио да рачунамо на голмана Бобана Бајковића за следећи меч, Лазовић ће пропустити и ову утакмицу због повреде као и Каду који се од скоро ради по посебном режиму тренинга-истакао је Јанковић.

Нашу екипу ће у одбрамбеној линије предводити Милан Јовановић ,који се после пар ситних повреда враћа у тим. Дефанзивац црвено-белих истакао је да се опоравио и да је спреман да помогне друговима како би забележили нову победу. Eкипа Доњег Срема је незгодан противник и улазимо са дозом опреза јер се ради о екипи која има квалитетну екипу која се адекватно припрема за утакмицу са фаворизованим противницима-додао је Јовановић.

Претходни текстСа новајлијама на шампиона Македоније
Следећи текстДруга победа црвено белих