Звезда вида ране против БСК

29

Фудбалери Црвене звезде угостиће у суботу,  20.октобра од  19 часова, на Маракани  фудбалере БСК  у оквиру  9.кола  ЈСЛ. Ова утакмица ће бити идеална прилика да Црвена звезда излечи ране задобијене у претходном колу, када је изгубила од Спартака  у Суботици резултатом  3:0.  Тренер  Јанковић је свестан  притиска којим је његов тим изложен.

Познато је да је у спорту последњи утисак најјачи. Тако је нама овај пораз  тешко пао, погово што смо морали да чекамо да прође репрезентативна пауза  до следеће утакмице.Сви у тиму се спремамо за утакмицу против БСК, готово да једва чекамо суботу. Посебно нас радује што после дуже паузе поново играмо на Маракани. Што се тиче здравственог билтена, једино је Лазовић неизвесан на мечу против Борчана.
Једина промена која би требало да се деси у екипи је на месту гола.У суботу на утакмици  против БСК, уместо Бајковића на гол ће Александар Кировски,  који је до сада углавном бранио на Куп утакмицама.
Тачно је да ће Кировски бранити.  Пад форме Бајковића, али и изванредан рад на тренизмима Кировског, су разлог због кога је дошло до инверзије на голу  нашег тима. Кад год је добио прилику он је оправдано указано поверење. Бајковић ће од сада ући у фазу модификованих тренинга како би вратио форму. До зимских припрема ће бити ротација у тиму– закључио је  Александар Јанковић.
Капитен тима Ненад Милијаш рекао је да очекује победу свог тима.
После пораза у Суботици од 3:0, једва чекамо нову утакмицу, надамо се овог пута победу. Једино то би нас задовољило после онаквог пораза– закључио је Милијаш.
Црвена звезда је поново покренула акцију „ Ђачки југ“, која је била актуелна пре много година.  Захваљујући томе сви ђаци ће моћи уз ђачку књижицу бесплатно да присуствују утакмицама на југу Маракане, наравно уз пратњу родитеља ако су млађи од 16 година.

Претходни текстСмодиш у посети нашем клубу
Следећи текстНови пораз црвено-белих