Хладне главе против Јавора до првог места

27

Фудбалери Црвене звезде ће у среду, 3. октобра , од 15 часова коначно одиграти одложену утакмицу, првог кола  ЈСЛ,  против екипе Јавора у Ивањици.  Победа над Јавором би довела наш клуб до првог места на табели.  Тренер  Александар Јанковић  је опрезан пред  ову утакмицу.

Ми морамо да уђемо хладне главе у ову утакмицу. Видели смо сви како се завршава то кад играмо емотивно.  Поштујемо екипу Јавора, они знају да буду незгодан противник, али ми желимо победу.  У  Црвеној звезди је много лепо играти  кад имате резултате, али кад вам не иде притисак је огроман и ми морамо да се носимо са тим. Знамо сви да би та победа значила прво место на табели з а нас, а то је оно што сви чекамо већ дуго времена– закључио је Јанковић.
Штопер  Милан Јовановић,  је свестан шта би победа  над  Јавором значила за његов тим.
Ми овој утакмици приступама максимално  одговорно, као и свакој. Треба бити хладне главе и максимално концентрисан, без обзира што сви знамо шта би нам значила победа над  Јавором.  Прво место на табели је оно на шта се дуго чека у клубу. Сви имамо један циљ,  то је титула, а свака победа води до ње-закључио је  Јовановић.

Претходни текстУ уторак гостовање Задру
Следећи текстОдбрана Супер Купа