Убедљив тријумф у Јагодини

43

Јована Дамњановић наставља са феноменалним партијама. Постигла је чак пет голова у тријумфу Звезде против Јагодине од 7:0 (2:0) у 5. колу Прве лиге за жене.

Дамњановићева постиже први гол већ у 14. минуту када је искористила грешку домаћих фудбалерки. Након корнера који је извела Ана Попов у 25. минуту, Јагодинке поново греше , лопта долази до Живановићеве којој није било тешко да постигне нови погодак за Звезду.  У другом полувремену Јована Дамњановић наставља свој шоу. Прво је постигла нови гол у 51. минуту, а одмах за њим је пао и њен трећи гол. Матићева је прекинула Јоцину серију у 57. минуту петим голом за црвено беле. У 69. минуту је виђен још један гол у мрежи домаћина, а у 81. минуту Дамњановићева ставља тачку на овај сусрет својим петим голом.

ЈАГОДИНА – ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:7 (0:2)
Јагодина – Гледалаца: 250. СУдија: Тамара Павловић. Стрелци: Ј. Дамњановић у 14, 51, 55, 69 и 81, Живановић у 25, Матић у 57. минуту.
ЈАГОДИНА: Вуловић, Панић (Шљивић), Васић, И. Милетић, Ашанин (Ивановић), С. Милетић, Арсенијевић, Аранђеловић, Ђорђевић, Рацић, Стојановић.
ЛАСК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кларк, Живановић (Теодосијевић), Крстић (Сампанидис), И. Дамњановић, Шишковић, Попов (Ђорђевић), Ј. Дамњановић, Ерац, Пешић (Милинковић), Благојевић (Радосављевић), Матић.

Претходни текстМудрински погодио за нову победу
Следећи текстНови тим за нову сезону