Убедљива победа црвено-белих у Крагујевцу

44

Раднички је у првом полувремену високим пресингом на сваком делу терена приморао наше фудбалере на неповезану игру са пуно дугих лопти, које је са лакоћом «купио» високи Тинтор.

Недостајало је и чврстине у дуелима нарочито на средини терена, али није виђено много прилика. Најбољу за Црвену звезду пропустио је Мудрински, након што је са неколико метара погодио голмана Чанчаревића у главу. У финишу првог полувремена управо је Мудрински изборио слободан ударац, а прецизан из прекида био је Ненад Милијаш, који је тако постигао свој прво погодак од повратка у црвено-беле.

У 45.минуту утакмице Ненадић је искључен из игре због ударања лактом Филипа Касалице. Ситуацију је својој екипи додатно отежао Мутавџић, који је средином другог полувремена такође искључен. Питање победника било је решено у 82. минуту, када је Касалица савладао Чанчаревића, а до краја утакмице у стрелце се уписао и Миливојевић.

РАДНИЧКИ 1923 – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:3 (0:1)
Стадион: „Чика Дача“ у Крагујевцу. Гледаоца: 10 000. Судија: Данило Грујић (Ниш). Стрелци: Ненад Милијаш (43)  Филип Касалица (82)  и Лука Миливојевић (95). Црвени картони: Стефан Недовић и Миљан Мутавџић из Радничког.
РАДНИЧКИ (4-4-1-1): Чанчаревић – Павловић (од 62. Косорић), Тинтор, Оташевић, Радосављевић – Мутавџић, Недовић, Милошковић, Симовић (од 54. Петронијевић) – Пејчић (од 79. Сикимић) – Спалевић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (4-3-3): Бајковић – Микић, Пантић, Јовановић, Младеновић – Мијаиловић (од 57. Миливојевић), Милијаш, Лазовић – Милуновић, Касалица, Мудрински (од 69. Вешовић).

Претходни текстЦрвено-бели поражени од Лукоила
Следећи текстТодоров председник Балканске џудо федерације