ПАО и Барса ривали по мери

29

У оквиру припрема за нову сезону, у коју наш клуб улази знатно појачан и са највишим амбицијама, кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Бугарску где ће 14. и 15. септембра учествовати на веома јаком међународном турниру. Поред домаћина Лукоила, црвено-бели ће одмерити снаге и са Панатинаикосом и Барселоном. Сјајна прилика да пулни Миливоја Лазића виде где се у овом тренутку налазе у односу на два европска гиганта.

Пут Софија, кренуло је 13 играча, на списку првотимаца који ће наступати у Софији нема повређеног Бранка Лазића и прецртаног Андрије Милутиновића. Последње појачање екипе са „Малог Калемегдана“ ДаМаркус Нелсон у Београд стиже сутра а тиму ће се прикључити после турнира.
После добрих партија у претходним утакмицама, Звезда на мегдан Грцима иде у више него добром расположењу.
– Турнир Мега визуре је био јачи него што сам очекивао. Имали смо добру шансу да испробамо све оно што је увежбавано  до сада. Постоји доста простора за напредак и поправљање детаља у фази одбране и напада. Показало смо карактер победника и то је оно што ме посебно радује. Прошли смо најтежи део припрема, и сада је време да игру подигнемо на виши ниво. Не желим да пред овај турнир оптеретим екипу. Против Панатинаикоса нам је превасходно да оставимо срце на терену, а ако се укаже прилика, што да не и тријумфујемо. Очекују нас тешке провере које ће нам показати јасну слику колики су наши домети у овом тренутку– јасан је шеф струке Миливоје Лазић.  

Претходни текст„Асикс“ обукао црвено беле
Следећи текстЈанковић: „Тежак ритам утакмица“